הוראות הכנה
מרכיבים
בשר עם עצם או גרונות הודו
עלי מלוחיה קטופים וטחונים
שום
כוסברה יבשה
עגבניה
בצל שלם
קצת שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
שמים בסיר את הבשר והעצמות, מוסיפים מים, מוסיפים את הבצל והעגבניה ומבשלים.
כשהבצל והעגבניה מתרככים מוציאים מהסיר, את העגבניה מקלפים, קוצצים ומחזירים לסיר.
כשהבשר רך ומוכן לאכילה, מרסקים את הבצל המבושל,שמים במחבת, כותשים את שיני השום
ומוסיפים למחבת, מוסיפים כוסברה יבשה, קצת שמן ומטגנים עד שצבע העיסה מתכהה.
מוסיפים את תערובת המחבת לסיר, מוסיפים את רסק העגבניות, מלח ופלפל, מבשלים קצת,
מוסיפים את המלוחיה בסוף מביאים לרתיחה כשהסיר פתוח, צריך להזהר זה גולש כמו חלב.
מגיש:
מקור: אמא(ויקי)
שתף את המתכון
