הוראות הכנה
מרכיבים
דג דניס
2 שיני שום
בקבוק יין לבן
קליפת לימון
2 כפות לימון משומר
רוזמרין
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
נייר אלומניום
אופן ההכנה
קוצצים את שיני השום.
בקערה שמים את היין הלבן, 2 כפות לימון משומר, מלח, פלפל שחור גרוס, קליפת לימון, את הרוזמרין הטרי קוצצים קלות, ומוסיפים אותו לקערה.
חותכים נייר אלומניום כמספר הדגים, גודלו צריך להיות פי 2 מגודל הדג.
על נייר האלומניום מורחים שמן זית, ושיני שום, מניחים את הדג, וגם כף לוקחים מעט מהמרינדה, תערובת ללא נוזלים, ממש מעט, מקפלים את נייר האלומניום לשקיק, ושופכים מהמרינדה לדג, סוגרים היטב, ומניחים בתוך תבנית.
לאחר שעה, מוציאים מהתנור.
לאכול כל עוד שהדג חם!
טעים, טעים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון
