חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלך הדגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת דג עדינה ומאוד טעימה, לא דורשת מאמץ רב. brמומלץ להגיש ליד תפו"א אפוי בתנור עם קצת מלח ופלפל שחור גרוס. br
מלך הדגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת דג עדינה ומאוד טעימה, לא דורשת מאמץ רב. brמומלץ להגיש ליד תפו"א אפוי בתנור עם קצת מלח ופלפל שחור גרוס. br
הוראות הכנה
מרכיבים
דג דניס
2 שיני שום
בקבוק יין לבן
קליפת לימון
2 כפות לימון משומר
רוזמרין
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
נייר אלומניום
אופן ההכנה
קוצצים את שיני השום.
בקערה שמים את היין הלבן, 2 כפות לימון משומר, מלח, פלפל שחור גרוס, קליפת לימון, את הרוזמרין הטרי קוצצים קלות, ומוסיפים אותו לקערה.
חותכים נייר אלומניום כמספר הדגים, גודלו צריך להיות פי 2 מגודל הדג.
על נייר האלומניום מורחים שמן זית, ושיני שום, מניחים את הדג, וגם כף לוקחים מעט מהמרינדה, תערובת ללא נוזלים, ממש מעט, מקפלים את נייר האלומניום לשקיק, ושופכים מהמרינדה לדג, סוגרים היטב, ומניחים בתוך תבנית.
לאחר שעה, מוציאים מהתנור.
לאכול כל עוד שהדג חם!
טעים, טעים.
בתיאבון.
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון