הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם גבינת קשקבל
50 גרם גבינת עמק מעושנת
50 גרם גבינת פרמזן
50 גרם גבינת רוקפור
50 גרם גבינת צ'דר
כפית פלפל שחור גרוס
4 שיני שום קלופות
כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
שמים את השום בקערת בלנדר ומעבדים מספר שניות מוסיפים את הגבינות פלפל שחור והיין ומעבדים כ30 שניות עד קבלת ממרח חלק מעבירים לקערת הגשה ומצננים במקרר עד הגשה
מגישים עם לחם חם או קרקרים
בתאבון
מגיש:
מקור: סדנת גבינות- תנובה
שתף את המתכון
