חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממרח כבד עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח טעים
ממרח כבד עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר כבד עוף נקי ושטוף
4 ביצים מבושלות
20 גר' חמאה
2 בצל חתוך
2 שיני שום כתושות
שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת וממסים חמאה, מוסיפים בצל חתוך גס ומטגנים עד ההזהבה ,מוסיפים כבד עוף מנמיכים אש ומטגנים כ 10 דקות ,כל כמה דקות לערבב.
2. לצנן את הכבד עם הבצל כשעה.
3. בינתיים לבשל ביצים ולצנן כשעה.
4. להעביר את הכבד , ביצים , שום למערבל ,בזמן העירבול להוסיף בעדינות שמן זית כ 2-3 כפות, לערבל עד שנהיה ממרח.
5. להעביר לכלי מתאים לשים למקרר ולהגיש אחרי שעתיים שלוש.
מגיש: ira masler
מקור:
שתף את המתכון