הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה טופו
1 צנצנת עגבניות מיובשות
שמן זית
זיתים
(הכמויות גמישות למדי ומשתנות לפי ההעדפה...)
אופן ההכנה
חותכים חצי מהטופו לקוביות של כ-2X2, מוסיפים חצי מהעגבניות וקצת שמן זית ומרסקים בבלנדר (רצוי בלנדר מוט - יותר קל לעבוד איתו).
טועמים ומתקנים: הטעם אנמי מדי? מוסיפים עוד עגבניות. חזק מדי? מוסיפים עוד טופו. קשה מדי? מוסיפים עוד שמן זית.
לאחר ההגעה לנוסחה המנצחת, מוסיפים זיתים חתוכים בגסות (ההעדפה שלי היא שחורים), מערבבים, ושמים על כל פרוסת לחם שנקרית בדרככם...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
