חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממרח שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח שעועית טעים וקל להכנה
ממרח שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח שעועית טעים וקל להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שעועית (אני משתמשת בסנפרוסט)
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. לבשל את השעועית 10 דקות עד שמתרככת,לסנן מהמים אך לא לשפוך את המים ולצנן מעט.
2. להעביר למערבל ,להוסיף שום כתוש ,1/3 כוס מי בישול של השעועית ,שמן זית מלח פלפל,לערבל עד קבלת מחית.
3.לטעום ולתקן תיבול ולהעביר למקרר כשעה לפני ההגשה.
לקישוט:
לטגן טבעות בצל עם שן שום במחבת עד לקבלת פריכות ולהוסיף על הממרח.
מגיש: ira masler
מקור: שלי
שתף את המתכון