הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שעועית (אני משתמשת בסנפרוסט)
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. לבשל את השעועית 10 דקות עד שמתרככת,לסנן מהמים אך לא לשפוך את המים ולצנן מעט.
2. להעביר למערבל ,להוסיף שום כתוש ,1/3 כוס מי בישול של השעועית ,שמן זית מלח פלפל,לערבל עד קבלת מחית.
3.לטעום ולתקן תיבול ולהעביר למקרר כשעה לפני ההגשה.
לקישוט:
לטגן טבעות בצל עם שן שום במחבת עד לקבלת פריכות ולהוסיף על הממרח.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
