חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מנזלה-תבשיל עוף וחצילים+גריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אותה מנה אפשר לעשות גם עם גרגירי חומוס או גריסי פנינה יוצא מעולה.... brמאז שטעמתי אותה אצל חברה הפכה למנת הבית שלנו...בתוספת שינויים קלים בתבלון...יוצא מעולה...
מנזלה-תבשיל עוף וחצילים+גריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אותה מנה אפשר לעשות גם עם גרגירי חומוס או גריסי פנינה יוצא מעולה.... brמאז שטעמתי אותה אצל חברה הפכה למנת הבית שלנו...בתוספת שינויים קלים בתבלון...יוצא מעולה...
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים פרוסים
3 בצלים פרוסים לטבעות
3 עגבניות פרוסות
3 כרעי עוף מבושלות וללא עצמות
כף תבלין בהרט(חובה)
כפית כמון
כפית אבקת מרק עוף
חצי כפית מלח
¾ כוס גריסים (ללא השרייה),שטופים במים...
צרור כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה
להכנות לפני...
1. לבשל את העוף במים ולהוציא את העצמות לחתוך לחתיכות גסות
2. לטגן את טבעות הבצל לצבע חום צהבהב.
3. למשוח במעט שמן את החצילים ולהשחים משתי הצדדים על נייר אפייה בתנור..(אפשרי בטיגון....)
ולסידור הכל בסיר רחב ....
שמים בתחתית הסיר את כל הבצל המטוגן...מעליו מסדרים בשכבה אחת בלבד את החציל אחד ליד השני...מעליו את פרוסות העגבניות. מעליהם את העוף הפרוס מעל שופכים את הגריסים...מפזרים את הכוסברה....ושוב סוגרים בשכבת החצילים.... שמים מים עד לגובה החצילים ...מפזרים מעליהם את כל התבלינים....
מניחים צלחת בגודל הסיר על החצילים ומכסים במכסה ...
מבשלים את הכל על אש גבוהה עד לרתיחה
מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים בבישול עוד כשעה עד לצמצום הנוזלים...
חותכים כמו בעוגה...שכל השכבות יהיו באותה מנה מגישים חם....בתוספת אורז לבן...
מגיש: רותם דבי
מקור: חברה
שתף את המתכון