הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1 כף אבקת אפייה
כפית מלח
כף שמן
3/4 כוס מים פושרים
שמן לטיגון
דבש
אבקת סוכר
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים ביחדת וללוש בידיים.
ליצור 12 כדורים
לגלגל ולרדד כל כדור לעיגול
לטגן כל עיגול בנפרד, בשמן עמוק, תוך כדי היפוך לשני צדדיו
להוציא, להספיג את עודפי השמן בנייר סופג
לצקת מעט דבש ולזרות אבקת סוכר, ואפשר רק אחד מהם.
להגיש חם.
מגיש:
מקור: תכנית טלויזיה
שתף את המתכון
