הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות פסטה
מלח ופלפל שחור
לרוטב:
1 קופסת טונה מסוננת ומפוררת
1 קופסת רסק עגבניות
1 בצל קצוץ
1 שן שום
1 כף שמן זית לטיגון
1 כף אבקת מרק
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים וקצת שמן זית עד שהפסטה מתרככת, מסננים.
לרוטב:
מטגנים בצל ושום בשמן הזית עד שקיפות,
מוסיפים את הטונה ורסק העגבניות ומעט מים מבשלים עד שמסמיך.
יוצקים על הפסטה המבושלת.
מגיש:
מקור: שרה שמעון-כפר מסריק
שתף את המתכון
