הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
600 גרם קמח
100 גרם סולת
2 שקיות א. אפייה
2 סוכר וניל
200 גרם מחמאה
½ כוס שמן
¾ כוס סוכר
½ כוס מים
3-4 טיפות מי-ורדים
למילוי:
1 חבילת תמרים מגולענים בוואקום(לא ממרח)
50 גרם מחמאה
1 כפית קינמון
5 טיפות מי-ורדים
5 כפות פיסטוק חלבי טחון(או גרוס)
לציפוי:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1.מכינים את המלית מראש: מחממים מעט שמן במחבת ושמים את התמרים המגולענים למספר דקות על האש לריכוך. מתבלנים ויוצרים כדורים קטנים (בגודל זית) ומניחים בצד.
2.לשים במיקסר בוו לישה, את כל חומרי הבצק -לבצק רך ונעים.
3. מחלקים את הבצק ל-30 כדורים-וממלאים כל אחד בתמר. סוגרים ומכדררים
משטחים מעט ביד וצובטים עם פינצטת -אפייה לרוחב.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות ב-180°c לצבע צהבהב-לבן מפזרים מייד אבקת סוכר מקררים ושומרים בקופסא אטומה .
מגיש:
מקור: מאפיית- ברוש
שתף את המתכון
