חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעמול במלית תמרים עם פיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעמול במלית תמרים עם פיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
600 גרם קמח
100 גרם סולת
2 שקיות א. אפייה
2 סוכר וניל
200 גרם מחמאה
½ כוס שמן
¾ כוס סוכר
½ כוס מים
3-4 טיפות מי-ורדים
למילוי:
1 חבילת תמרים מגולענים בוואקום(לא ממרח)
50 גרם מחמאה
1 כפית קינמון
5 טיפות מי-ורדים
5 כפות פיסטוק חלבי טחון(או גרוס)
לציפוי:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1.מכינים את המלית מראש: מחממים מעט שמן במחבת ושמים את התמרים המגולענים למספר דקות על האש לריכוך. מתבלנים ויוצרים כדורים קטנים (בגודל זית) ומניחים בצד.
2.לשים במיקסר בוו לישה, את כל חומרי הבצק -לבצק רך ונעים.
3. מחלקים את הבצק ל-30 כדורים-וממלאים כל אחד בתמר. סוגרים ומכדררים
משטחים מעט ביד וצובטים עם פינצטת -אפייה לרוחב.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות ב-180°c לצבע צהבהב-לבן מפזרים מייד אבקת סוכר מקררים ושומרים בקופסא אטומה .
מגיש: רותם דבי
מקור: מאפיית- ברוש
שתף את המתכון