חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מפרום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מפרום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג בשר בקר טחון גס
2 בצלים בינוניים
1 כף מלח
2 כפות אבקת מרק עוף
½1 כפיות פלפל שחור
2 ביצים
1 צרור פטרוזיליה
קורט קינמון טחון
1 תפו"א
לשלב השני:
8 תפו"א
3 ביצים
קמח
שמן קנולה לטיגון
לשלב השלישי:
2 יח' גזר
¼ כרוב
חציל
1 כף רסק עגבניות
1 בצל
אופן ההכנה
טוחנים את הבשר טחינה גסה , קוצצים את הבצלים, קוצצים את הפטרוזיליה מערבבים יחדיו ומוסיפים פלפל שחור, מלח, אבקת מרק עוף, ביצים טרופות, קינמון, מקלפים 1 תפו"א,
טוחנים וסוחטים מהנוזלים ומוסיפים לתערובת,
מערבבים הכל יחדיו ויוצרים קציצות.
שלב שני: קולפים תפו"א ופורסים לפרוסות עבות כל פרוסה חוצים באמצע לא עד הסוף למלא בכל פרוסה פתוחה של תפו"א , להניח בקערה אחת קמח, קערה שניה ביצים טרופות, לוקחים כל קציצה וטובלים בקמח ואח"כ בבלילת הביצים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
שלב שלישי: פורסים את הבצל, את הגזר לרצועות, חותכים את הכרוב, ופורסים את החציל בסיר רחב מטגנים את הבצל, מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים קלות, מוסיפים 2 כוסות מים, מוסיפים 1 כף רסק עגבניות,
מביאים לרתיחה כ- 10 דקות מערבבים ומסדרים את הקציצות ומבשלים עם חצי כיסוי כ- 20-25 דקות
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון