הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם פילה סלמון חתוך לרצועות ברוחב 2 ס"מ
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית לטיגון
לירקות:
200 גרם ניצני כרוב, חצויים
גזר פרוס לפרוסות דקות
ראש ברוקולי, קצוץ
200 גרם שעועית ירוקה, חצויה לאורך
100 גרם עלי תרד נקיים
לרוטב:
½ כוס שמן זית
2 שיני שום , כתושות
2 מחטי רוזמרין
מלח גס
אופן ההכנה
הירקות:
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים מלח. שמים בסיר את כרוב הניצנים והגזר, מכסים ומבשלים 3 דקות. מוסיפים את הברוקולי, מכסים ומבשלים 3 דקות נוספות. אם השעועית והתרד צעירים מספיק, אין צורך לבשל אותם, אם לא- מבשלים את השעועית כ-2 דקות ואת התרד כ-1 דקה.
הרוטב:
מחממים את השמן עם השום בסיר קטן עד שהשמן פושר. מכבים את האש ומוסיפים רוזמרים ומלח גס. מטבלים את מקלות הדגים במלח ופלפל ומטגנים, במחבת רחבה, כ-1 דקה מכל צד.
מעבירים את הירקות לקערה רחבה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים. מפזרים למעלה את מקלות הדגים ומגישים.
מגיש:
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
