הוראות הכנה
מרכיבים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 פלפל ירוק
1-2 פלפלים חריפים
6 כפות שמן זית
8 שיני שום קלופות, קצוצות גס
5 עגבניות גדולות, קצוצות גס
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 כפיות קימל טחון
אופן ההכנה
חוצים את הפלפלים המתוקים, נפטרים מהזרעים ופורסים כל חצי לאורכו לארבע פרוסות. חותכים את הפלפלים החריפים לרבעים, לאורך.
מחממים את השמן במחבט גדולה. מאדים בה את הפלפלים עד שהם נצטרבים מעט. מוסיפים את השום ומאדים, אגב ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, מלח, פלפל וקימל. מערבבים, מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית-נמוכה כשעה. מערבבים מידי פעם.
מתקנים תיבול ומסירים מהאש. ניתן לשמור את המרמומה כשבוע בצנצנת מעוקרת במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
