חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אטריות סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק אטריות סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לציר:
2 ליטר מים
½ ק"ג חלקי עוף (כנפיים גרונות וכיו"ב)
4 בצלים ירוקים (לבן וירוק)
1 קובית זנגביל בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ
¼ כוס יין לבן יבש
2 גרגירי פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח
למרק:
½ גזר חתוך לגפרורים
1 ענף סלרי חתוך לגפרורים
½ פלפל ירוק כהה חתוך לרצועות
50 גרם פטריות שמפיניון (אפשר להוסיף גם מעט פוריצ´יני)
11/2 כפות רוטב סויה
1/8 כפית פפריקה חריפה
1/8 כפית שמן שומשום
1 בצל ירוק קצוץ לרצועות באורך 2 ס"מ
3 גבעולי קוסברה (עלים בלבד)
200 גרם ספגטיני חצויים ומבושלים
אופן ההכנה
לציר
להכניס את העוף המלח והפלפל לסיר עם מים קרים, להביא לרתיחה להסיר קצף ולבשל על אש קטנה כשעה. להוסיף את הבצל הירוק הזנגביל והיין ולהמשיך לבשל עוד 45 דקות. לסנן דרך בד סינון. לצנן במקרר למשך הלילה ולהסיר שומן.
לחמם את הציר ולהוסיף סלרי פלפל ירוק גזר ופטריות להביא לרתיחה ולבשל כ 10 דקות. להוסיף את רוטב הסויה והפפריקה החריפה ולבשל עוד מספר דקות. להוסיף מלח לפי הטעם.
לקרר את המרק במשך כ20- דקות ללא מכסה להוסיף את שמן השומשום, הקוסברה והבצל הירוק.
לחמם את כמות המרק הדרושה להוסיף את הספגטיני ולתת להם להתבשל במשך 2 דקות במרק.
מגיש: mellow
מקור:
שתף את המתכון