חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק איטריות תירס ונקניק סלאמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק לימי החורף, טעים וצבעוני
מרק איטריות תירס ונקניק סלאמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק לימי החורף, טעים וצבעוני
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות מים
2 כפות מרק עוף
½ כוס איטריות דקות
1 חלבון ביצה
1 קופסת שימורי תירס, מסונן
מלח, פלפל
1כף רוטב צ'ילי מתוק
נקניק סאלמי חתוך לרצועות
אופן ההכנה
1. שמים את המים בסיר עם אבקת מרק. לאחר מספר דקות מוסיפים את התירס המסונן ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את האיטריות ורוטב צ'לי מבשלים כ 5 דקות.
3. מוסיפים את החלבון לאט, לאט ע"י מזלג כדי שיווצרו "שערות" במרק ומוסיפים נקניק. מבשלים עוד כ 5 דקות. מתקנים תיבול במידת הצורך.
4. להגיש ולהנות יחדיו.
מגיש: ira masler
מקור: שלי
שתף את המתכון