הוראות הכנה
מרכיבים
8 לבבות ארטישוק (אפשר קפוא)
2 וחצי כוסות מים
1 כוס חלב סויה
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
קורט אגוז מוסקט
כ 12 עלי נענע קצוצים
אופן ההכנה
במחבת לאדות על אש קטנה את הבצל בכף שמן זית וכשהוא מתרכך , להוסיף
את השום הקצוץ , ולהמשיך לאדות עד שהוא מזהיב קלות .
את לבבות הארטישוק לבשל במים עד שהם מתרככים .
להוסיף את הבצל והשום ולרסק במעבד מזון או עם ידית מרסק חשמלי בתוך
הסיר . להוסיף כוס חלב סויה וקורט מוסקט ולערבב . להעביר את המרק לצלוחיות הגשה . לפזר מעל כל צלחת הגשה מעט עלי נענע ולהגיש .(אפשר להוסיף קרוטונים)
מגיש:
מקור: טבע הרפוי
שתף את המתכון
