הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי בורי פרוס (כולל הראש)
2 עגבניות
2-3 תפו"א חתוכים לקוביות
2-3 גבעולי סלרי (כולל העלים)
1 צרור פטרוזיליה
1 בצל לבן
2 שיני שום
10 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
פפריקה
(אפשר להוסיף גם פלפלים אדומים יבשים)
אופן ההכנה
יש צורך להכין סיר כפול להכנת המתכון.
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף העגבניות חתוכות לקוביות , להוסיף את השום, לטגן קלות, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
לאחר שהמים רותחים להוסיף את כל שאר המרכיבים, מלבד הדג.
להוסיף תבלינים מלח, פלפל שחור, פפריקה , אם רוצים את הפלפלים היבשים,
לבשל כ- ½ שעה, להוסיף את חתיכות הדג ולבשל עוד כ- ½ שעה.
מגישים עם קוסקוס אותו מכינים במקביל מעל הסיר עם המרק.
מגיש:
מקור: מטעמים
שתף את המתכון
