הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דלעת
2-3 גזרים
1 כוס בצל
2 בטטה בינוניות
חופן שמיר קצוץ
3 שיני שום
דלורית-לא חובה
1 כפית אבקת מרק לכל כוס מים
מים
½ כפית פלפל לבן
קמצוץ מיורן
1 כפית מלח
אופן ההכנה
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות,שמים בסיר ומוסיפים מים עד שיכסו את כל הירקות בתוספת עוד 1 כוס מים .
מרתיחים וממשיכים לבשל עוד כ-½ שעה .
טוחנים בבלנדר.
מגישים עם קרוטונים .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
