חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חציל בלדי של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חצילים קטיפתי מדהים בטעמו
מרק חציל בלדי של שגב משה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חצילים קטיפתי מדהים בטעמו
הוראות הכנה
מרכיבים
5 חצילים טריים ויפים
2 בצלים קצוצים לקוביות
1 כרישה (לוף)
1 תפוא"ד גדול חתוך לקוביות קטנות
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות קטנות
½1 כפיות מלח
½ כפית פלפל לבן
קמצוץ סוכר
1 קופסא קצפת צימחית
אופן ההכנה
1. דוקרים את החצילים מבחוץ ומכניסים לתנור בחם מקסימלי לקליה של 30 דקות
2. מבתרים את החציל לשניים ומוציאים את תוכנו למסננת להגרת נוזלים.
3. מאדים את כל הירקות בסיר גדול עם מעט שמן תירס כמעט עד הזהבה.
4. מוסיפים את החצילים ומטבלים מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים ומנמיכים להבה
5. בתום שעת בישול לוקחים בלנדר מוט וטוחנים את המרק לעיסה קטיפתית
6. מסירים מהאש ומיד מוסיפים את הקצפת הצימחית לא להיבהל מהחם זה יגיע לכמעט
רתיחה לערבב היטב ולהגיש
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שגב משה
שתף את המתכון