הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת ריווין קטנה
בצל ירוק
3-4 מלפפונים
שן שום
שמיר קצוץ
חצי כוס מים
ביצה מבושלת (לגיוון)
אופן ההכנה
1. חותכים דק את הבצל הירוק , קוצצים את השמיר וכותשים שן שום ומערבבים טוב עד שיצא מיץ מהתערובת עם קמצוץ מלח .
2.חותכים את המלפפנים לריבועים ומוסיפים לתערובת הבצל ושמיר.
3. שופכים את הריווין וחצי כוס מים מערבבים ולמקרר.
4.לפני ההגשה ניתן לבשל ביצה לצננה, לחתוך ולשים למרק .
5. להנותתתת.....
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
