חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות ואיטריות ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק לחורף שיכול להיות גם ארוחה...
מרק ירקות ואיטריות ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק לחורף שיכול להיות גם ארוחה...
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
בצל גדול חתוך לטבעות
3-4 גזרים גדולים
ראש כרובית
רשא ברוקולי
4-5 תפ"א קטנים
פטריות חתוכות לרבעים
½ צרור פטרוזיליה
½ תרור שמיר
קצת קוסברה
½ חבילת איטריות ביצים דקות
מלח,פלפל,א.מרק,כמון,באהרט,
אופן ההכנה
שמים סיר גדול על הגז עם קצת שמן זית על האש הקטנה ביותר. לתוך הסיר מכניסים את כל הירקות חתוכים לגודל בינוני (אפשר להוסיף פלפלי צ'ילי, תירס ואפונה, הולך טוב...).
את העשבים קוצצים קטן אבל לא דק!!! ומוסיפים לסיר. מערבבים ומוסיפים מים. מבשלים על אש גבוהה עד שרותח. מוסיפים תבלינים ואז מורידים לאש בינונית לרתיחה עדינה עד שהירקות כמעט מוכנים. 6 דקות לפני סוף בשול המרק מוסיפים את איטריות הביצים. מגישים חם עם נגיעה של מיץ לימון או שקדי מרק.
בתיאבון
מגיש: winston
מקור: ניסוי וטעייה
שתף את המתכון