הוראות הכנה
מרכיבים
נתח בשר בקר עם עצם (אסאדו)
2 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות
4 גזרים, פרוסים לעיגולים
חצי כרוב לבן, פרוס לרצועות דקיקות
תבלינים- פלפל אנגלי, פלפל שחור, מלח, כמון, שום.
אופן ההכנה
מניחים את נתח הבשר בסיר גדול ומכסים במים קרים מהברז. מוסיפים את הפלפל האנגלי.
מבלים כשעתיים עד שהנתח מתרכך, מוציאים ומסירים את הבשר מהעצם.
בסיר גדול אחר מאדים את הבצל, אח"כ מוסיפים את הגזר ואת הכרוב ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם ומערבבים.
מסננים את מי הבישול לתוך הסיר עם הירקות ומוסיפים את הבשר.
מבשלים עוד כשעה עד שהירקות מתרככים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: בית נידח בצ'ילה
שתף את המתכון
