חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כרוב כבוש וקבנוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק כרוב כבוש וקבנוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כף זרעוני קימל
2 כוסות מרק עוף
4 כוסות מים רותחים
8 שיני שום קצוצות גס
מעט שמן לטיגון (לא שמן זית)
כוס וחצי (קופסת שימורים אחת) כרוב כבוש
2 נקניקי קבנוס פרוסים דק
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה והקימל במרק העוף והמים עד שהן מתרככות.
2. בינתיים מזהיבים במחבת גדולה את שיני השום בשמן.
3. סוחטים את הכרוב הכבוש (אם טעמו חמוץ במיוחד אפשר גם לשטוף אותו) ומוסיפים למחבת. ממשיכים לטגן אגב ערבוב על אש קטנה כעשר דקות. מוסיפים לסיר עם תפוחי האדמה.
4. מזהיבים במחבת את פרוסות הקבנוס. מוסיפים לסיר המרק יחד עם השומן שהצטבר במחבת.
5. מתבלים במלח ובהרבה מאוד פלפל שחור, מבשלים עוד שתיים-שלוש דקות ומגישים עם שמיר קצוץ מלמעלה ולחם שחור בצד.
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון