חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק מינסטרונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר לימי חורף, טעים וקל להכין.
מרק מינסטרונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר לימי חורף, טעים וקל להכין.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-בצל קצוץ
2-גזרים חתוכים לקוביות קטנות
1-קישוא חתוך לקוביות קטנות
1-ענף סלרי חתוך לקוביות
1-כוס שעועית אדומה מבושלת {מתאים ומגוון אבל אפשר לוותר}
500-גרם קוביות כתף בקר או בשר אדום
250-גרם{חצי חבילה}ספגטי אסם
4-כפות שמן זית
2-כפות רסק עגבניות
2-כפות אבקת מרק עוף{פרווה}
¼-כפית פלפל חריף טחון{לא חובה למי שאינו אוהב}
¼-כפית פלפל שחור טחון
מעט מלח{לטעום לפני ההוספה}
קורט בזיליקום יבש או אורגנו
אופן ההכנה
לשטוף את הבשר ולסנן, לטגן בסיר עם 2 כפות שמן שמן עד להשחמה ולהוסיף בצל, להמשיך לטגן עוד 5 דקות ולהוסיף 3 ליטר מים.
להביא לרתיחה ולבשל שעה, להוסיף את הירקות, תבלינים, שעועית מבושלת, רסק וגם מים לפי צורך,( המרק כ-5 עד 6 מנות) להמשיך לבשל חצי שעה ולהוסיף ספגטי.
לבשל 10 דקות נוספות ולהגיש חם בתוספת קרוטונים.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: איטלקי
שתף את המתכון