הוראות הכנה
מרכיבים
1-בצל קצוץ
2-גזרים חתוכים לקוביות קטנות
1-קישוא חתוך לקוביות קטנות
1-ענף סלרי חתוך לקוביות
1-כוס שעועית אדומה מבושלת {מתאים ומגוון אבל אפשר לוותר}
500-גרם קוביות כתף בקר או בשר אדום
250-גרם{חצי חבילה}ספגטי אסם
4-כפות שמן זית
2-כפות רסק עגבניות
2-כפות אבקת מרק עוף{פרווה}
¼-כפית פלפל חריף טחון{לא חובה למי שאינו אוהב}
¼-כפית פלפל שחור טחון
מעט מלח{לטעום לפני ההוספה}
קורט בזיליקום יבש או אורגנו
אופן ההכנה
לשטוף את הבשר ולסנן, לטגן בסיר עם 2 כפות שמן שמן עד להשחמה ולהוסיף בצל, להמשיך לטגן עוד 5 דקות ולהוסיף 3 ליטר מים.
להביא לרתיחה ולבשל שעה, להוסיף את הירקות, תבלינים, שעועית מבושלת, רסק וגם מים לפי צורך,( המרק כ-5 עד 6 מנות) להמשיך לבשל חצי שעה ולהוסיף ספגטי.
לבשל 10 דקות נוספות ולהגיש חם בתוספת קרוטונים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: איטלקי
שתף את המתכון
