הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלק גדול
מס' גזרים
כרוב
פטרוזיליה
בשר בקר
רסק עגבניות
מס' תפוחי אדמה
בצל
תבלינים: מלח, פלפל שחור, א. מרק עוף
אופן ההכנה
חותכים את הסלק והגזר לרבועים קטנים, מאדים אותם במעט שמן עמוק עד שהם מתרככים, בנתיים בסיר אחר מבשים את הבשר היטב. בסיר אחר מטגנים את הבצל ומוסיפים את הגזר והסלק המאודים (כמובן להוציא את רב השמן) וכן את המים של הבשר.
חותכים את הכרוב לרצועות ומוסיפים לסיר עם הגזר, כמו כן מוסיפים את הפטרוזיליה כשהיא קצוצה. תוך כדי בישול מוסיפים את תפוחי האדמה. לקראת הסוף מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים.
אפשר לאכול חם או פושר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
