הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם עדשים
2 ליטר מים
2 כפות מרק עוף
מלח
פלפל שחור
2 בצלים
1 שן שום
200 גרם אטריות
שמן זית
גבינת פרמזן
אופן ההכנה
בוררים את העדשים ולאחר מכן שוטפים אותם עם הרבה מים. שמים את העדשים לתוך סיר גדול, מוסיפים כ 2 ליטר מים חמים,2 כפות מרק עוף, מלח, פלפל שחור ומבשלים על אש בינונית עד שהעדשים רכים (כ 20 דקות).קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים אותם עם שן שום קצוצה עד שהבצלים רכים. מוסיפים את הבצל והאטריות, השבורות לחתיכות קטנות, לסיר המרק ומבשלים עד שהאטריות רכות. מגישים בצלחת עמוקה,מזליפים מעט שמן זית וגבינת פרמזן מגורדת.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
