חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים חורפי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק באמת טוב
מרק עדשים חורפי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק באמת טוב
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות עדשים חומים
2 גבעולי סלרי
2 עגבניות בשלות
3 שיני שום
בצל קטן קצוץ דק
שמן זית
פפריקה מתוקה,
פפריקה חריפה,
כמון - לא להתבייש
אבקת מרק עוף פרווה,
מלח ופלפל.
אופן ההכנה
להשרות העדשים כמה שעות.
להכניסם לסיר עם מים ולבשל.
להסיר את הקצף שנוצר.
בינתיים לטגן השום והבצל, להוסיף סלרי,
בשלב זה להוסיף את התבלינים.
לגרד שתי עגבניות ולהוסיף גם אותן.
כמה דקות על האש ולהוסיף לעדשים.
לערבב, להנמיך את האש טיפונת, לתקן תיבול.
צריך להתבשל בערך שעה וחצי (אפשר פחות אם מגבירים את האש אבל יותר טעים ככה)
להגיש עם פלחי לימון בצד ולחם שחור טרי .
בתיאבון...
מגיש: מורן אוחנה
מקור:
שתף את המתכון