הוראות הכנה
מרכיבים
קילו עדשים ירוקים גדולים מושרים במים כ 4 שעות
בצל קצוץ
4 שיני שום חתוכות
ראש סלרי קצוץ דק
לרביכה :
כפית כמון
פלפל שחור טחון
מלח
2 כפות קמח
אופן ההכנה
מטגנים בצל בסיר יחד עם השום מוסיפים עדשים מטגנים כ7 דקות תוך עירבוב מתמיד מוסיפים מים עד שלשת רבעי הסיר ומבשלים כ 20 דקות
מכינים את הרביכה ע"י עירבוב כל המרכיבים שופכים לסיר ומערבבים היטב
מוסיפים את הסלרי ומרתיחים ל10 דקות נוספות תוך עירבוב מדי פעם
מגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: אבו טוק
שתף את המתכון
