הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עדשים כתומות
1.6 ליטר ציר ירקות
שמן זית לאדוי
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
כמון, לפי הטעם
זר כוסברה טריה, קצוצה
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית ומאדים קלות את השום. מוסיפים את ציר הירקות והעדשים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-10 דקות (עד שהעדשים רכות ומתפוררות), מוסיפים מלח, פלפל, כמון וכוסברה.
טוחנים היטב במעבד מזון ומתקנים תיבול.
בהגשה מוסיפים מעט מיץ לימון וכוסברה קצוצה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השפית: הדסה וולף ממסעדת קום איל פו קפה
שתף את המתכון
