חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פולני משודרג לטעם הישראלי
מרק עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פולני משודרג לטעם הישראלי
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם נקי
1 בצל חתוך לרבעים
3-4 גזרים נקים חתוכים לאורך לרבעים
¼ כרוב לבן חתוך לפיסות גדולות
2-3 קישואים מנוקים עם הקליפה חתוכים לאורך לרבעים
שורש סלרי נקי פרוס לפרוסות
שורש פטרוזליה נקי
זר של פטרוזליה ,שמיר,כוסברה וסלרי קשורים יחד.
2-3 שיני שום שלמים
2-3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
1-2 כפיות של כורכום
פלפל שחור,מלח לפי הטעם
מים
אופן ההכנה
להכניס את הכל לסיר ולמלא במים עד כיסוי ועוד קצת לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה.
אחר כך לבשל על אש בנונית עד שהעוף מוכן לאכילה. לטעום ולשפר את הטעם עם התבלינים
בסוף הבישול להוציא את זר הירק ולזרוק.
להגשה עם איטריות ביצים דקות או בינוניות (לבשל לפי הוראות היצרן)
להוציא מהסיר את העוף. לפרוס ולהגיש עם פירה או אורז .
מגיש: shoshig
מקור:
שתף את המתכון