בשונה לעוף ממולא רגיל במתכון הזה העוף עם העצם brאחרי שהעוף אפוי מקררים אותו במקרר brכשהוא ממש קר חותכים אותו לפרוסות רוחביות כל מנה brעטופה בבשר ועצם העוף באמצע המילוי brהמתכון טוב למטבחים מוסדיים וכמנה מחוממת לשבתות וחגים brhttps://www.pressure-maker.com/pictures/1/93976.jpg br
|
|
|
|
בשונה לעוף ממולא רגיל במתכון הזה העוף עם העצם brאחרי שהעוף אפוי מקררים אותו במקרר brכשהוא ממש קר חותכים אותו לפרוסות רוחביות כל מנה brעטופה בבשר ועצם העוף באמצע המילוי brהמתכון טוב למטבחים מוסדיים וכמנה מחוממת לשבתות וחגים brhttps://www.pressure-maker.com/pictures/1/93976.jpg br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף בינוני 2 קילו
בשר טחון חצי קילו
אורז מבושל 2 כוסות
בצל מטוגן מ2 בצלים
צנוברים 40 גרם
פטרוזליה ושמיר קצוץ
חצי כוס שמן
ביצים חצי כוס 2-3 ביצים
מלח פילפל שחור פפריקה מתוקה
אביזרים קוק קוריקו
אופן ההכנה
מכינים את המילוי בקערה בחצי מהשמן מטגנים את הבצל,
מערבבים את הבשר טחון,הפטרזליה והשמיר,
הבצל המטוגן והצנוברים מוסיפים 2 ביצים
ואת שתי הכוסות אורז מטבלים במלח ופיפל
מעמידים את העוף על הקוק קוריקו על תבנית האפייה
העוף נעוץ על השיפוד הכפול הרגליים למעלה הראש למטה דוחסים את המילוי לתוך החזה יוצרים גיבעה
מהמילוי מכינים משרה משחה מהשמן שמים מלח פילפל
ופפריקה ושום ומורחים את העוף מכל הצדדים
ואופים שעה בחום של 150 מעלות כשהעוף מוכן
מקררים וחותכים למנות אפשר להאיר שלם לקישוט
פלטות בשרים בארוע בסיום פורס השף את העוף לסועדים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
