חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מתכון לעוף ממולא על הקוק קוריקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשונה לעוף ממולא רגיל במתכון הזה העוף עם העצם brאחרי שהעוף אפוי מקררים אותו במקרר brכשהוא ממש קר חותכים אותו לפרוסות רוחביות כל מנה brעטופה בבשר ועצם העוף באמצע המילוי brהמתכון טוב למטבחים מוסדיים וכמנה מחוממת לשבתות וחגים brhttps://www.pressure-maker.com/pictures/1/93976.jpg br
מתכון לעוף ממולא על הקוק קוריקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשונה לעוף ממולא רגיל במתכון הזה העוף עם העצם brאחרי שהעוף אפוי מקררים אותו במקרר brכשהוא ממש קר חותכים אותו לפרוסות רוחביות כל מנה brעטופה בבשר ועצם העוף באמצע המילוי brהמתכון טוב למטבחים מוסדיים וכמנה מחוממת לשבתות וחגים brhttps://www.pressure-maker.com/pictures/1/93976.jpg br
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף בינוני 2 קילו
בשר טחון חצי קילו
אורז מבושל 2 כוסות
בצל מטוגן מ2 בצלים
צנוברים 40 גרם
פטרוזליה ושמיר קצוץ
חצי כוס שמן
ביצים חצי כוס 2-3 ביצים
מלח פילפל שחור פפריקה מתוקה
אביזרים קוק קוריקו
אופן ההכנה
מכינים את המילוי בקערה בחצי מהשמן מטגנים את הבצל,
מערבבים את הבשר טחון,הפטרזליה והשמיר,
הבצל המטוגן והצנוברים מוסיפים 2 ביצים
ואת שתי הכוסות אורז מטבלים במלח ופיפל
מעמידים את העוף על הקוק קוריקו על תבנית האפייה
העוף נעוץ על השיפוד הכפול הרגליים למעלה הראש למטה דוחסים את המילוי לתוך החזה יוצרים גיבעה
מהמילוי מכינים משרה משחה מהשמן שמים מלח פילפל
ופפריקה ושום ומורחים את העוף מכל הצדדים
ואופים שעה בחום של 150 מעלות כשהעוף מוכן
מקררים וחותכים למנות אפשר להאיר שלם לקישוט
פלטות בשרים בארוע בסיום פורס השף את העוף לסועדים
מגיש: גולדי61
מקור:
שתף את המתכון