הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת דגים נסיכת הנילוס קפוא
חבילת כוסברה קצוצה ללא גבעולים
5 שיני שום קצוצות
רצועות גמבה
פרוסות של גזר
פרוסות לימון
2 פלפלים חריפים
רוטב:
כוס וחצי מים רותחים
2 כפות פפריקה
חצי כף כורכום
כף מרק עוף
חצי כף רסק עגבניות
+כף סחוג(למי שלא אוהב חריף שישים פחות)
או פפריקה חריפה חצי כף
אופן ההכנה
את הדג הקפוא משרים בלימון למספר שעות עד שיפשיר ושוטפים במי ברז וממליחים מעט.
לוקחים סיר רחב ומפזרים את הכוסברה+השום מניחים מעל את הדגים
את פרוסות הלימון ,הגמבה , הגזר והפלפלים.
את חומרי הרוטב מערבבים ומפזרים מעל....
מכסים במכסה הסיר ומבשלים בערך שעה וחצי.
טובלים בהרבה לחם ואוכלים........
מגיש:
מקור: חברתי שושי
שתף את המתכון
