הוראות הכנה
מרכיבים
8-חתיכות יפות דג הנסיכה
4-שני שום מעוכות
¼-כוס שמן זית
2-כוסות מים
שמיר-שטוף וקצוץ בכמות נדיבה
3-כפות רסק עגבניות
1-כף פפריקה מתוקה
¼-כפית פלפל חריף יבש וטחון
1-כפית מלח
אופן ההכנה
לשטוף את הדג ולייבש בנייר סופג.
לצקת שמן במחבת עמוקה ולטגן את חתיכות הדג שתי דקות מכל צד,להוציא ולהעביר לכלי אחר.
להוסיף לשמן שבמחבת שום,רסק עגבניות ותבלינים,לערבב טוב ולהוסיף את המים..להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.
לסדר ברוטב את חתיכות הדג ולבשל כ-30 דקות.
לכבות את האש ולפזר מעל שמיר קצוץ.
אצלי בבית אהבים לאכול בתוספת פתיתים אפויים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
