חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נסיכת הנילוס ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסיכת הנילוס ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחים של נסיכת הנילוס (שהושרו כ- 10 דקות קודם לכן במיץ לימון, נשטפו ויובשו מנוזלים בעזרת מגבת נייר).
1 כפית שטוחה אבקת מרק פרווה בטעם עוף
1 קופסת שימורי פטריות מסוננת מנוזלים
1 ביצה טרופה
1 כוס פירורי לחם (ניתן להמיר בפירורי קורנפלקס רגילים ללא תוספת סוכר - טחונים דק מאוד)
1 שמנת מתוקה לבישול
קורט אגוז מוסקט
פלפל לבן ומלח לפי הטעם
מעט שמן לטיגון
לקישוט:
מעט עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ דק
אופן ההכנה
את נתחי הדג תובלים היטב בביצה ומצפים בפירורי הלחם (ממש כמו בשיטת הכנת שניצלים) ומטגנים עד להזהבה מכל צד, מניחים על נייר סופג מס' דקות לספיגת עודפי שומן.
בינתיים, שופכים למחבת נפרדת את השמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים, לאחר מכן מוסיפים את הפטריות והתבלינים וממשיכים לבשל על אש קטנה, עד שהרוטב מתחיל להסמיך, לאחר מכן מוסיפים את פרוסות הדג המטוגנות למחבת, מוודאים שהם כוסו ברוטב ומכבים את האש. מקשטים בעירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ דק ומגישים.
מגיש: m73
מקור: חברה+שינויים שלי
שתף את המתכון