הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת נסיכת הנילוס
1 בצל יבש גדול
1 ראש שום
3-4 פלפלים בצבעים שונים
1 פלפל חריף
1-2 קישוא
3-4 גבעולי סלרי
עלי סלרי
1 סלסלת פטריות (אפשר קופסה של פטריוות חתוכות)
1-2 צרור כוסברה או פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
בהרט
אופן ההכנה
חותכים את הדג לחתיכות של כשני ס"מ ומניחים בקערה בצד.
קוצצים בצל, פלפלים, קישוא ומטגנים במחבת גדולה.
מוסיפים פטריות, לאחר שקצצנו אותן, סלרי קצוץ, שום קצוץ, כוסברה קצוצה ותבלינים ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים את דג הנסיכה (לאחר שפיכת הנוזלים) מערבבים שהירקות יכסו את הדג. מוסיפים חצי כוס מים. מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מוסיפים עלי סלרי. מבשלים עד שמוכן כ-20 עד 30 דקות.
להגיש בתוספת אורז, תפו"א, גריסים, קוסקוס בורגול, חלה וכו'.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
