הוראות הכנה
מרכיבים
6 חלבונים
כוס סוכר
סוכר וניל
ריבת חלב
100 קוקוס
אופן ההכנה
1. מתחילים להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף לבן , מתחילים להוסיף לאט לאט סוכר ואז סוכר וניל ,עד לקבלת קצף לבן נוקשה (הקצפה של 7-8 דקות).
2. מעבירים את הקציפה לשקית זילוף ויוצרים "נשיקות" קטנטנות , מעבירים לתבנית לחום ואופים בחום 140°c-150°c במשך שעה .
3. מצננים את ה"נשיקות" ,מורחים צד תחתון של נשיקה בריבת חלב , מגלגלים בתוך קוקוס ומעבירים לצלחת הגשה.
4.מקררים במקרר כשעה וניתן להגיש.
5. נראה מרשים ומאד טעים.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
