חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נשיקות קטנטנות עם ממרח ריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איך מנצלים חלבונים? ככה ....
נשיקות קטנטנות עם ממרח ריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איך מנצלים חלבונים? ככה ....
הוראות הכנה
מרכיבים
6 חלבונים
כוס סוכר
סוכר וניל
ריבת חלב
100 קוקוס
אופן ההכנה
1. מתחילים להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף לבן , מתחילים להוסיף לאט לאט סוכר ואז סוכר וניל ,עד לקבלת קצף לבן נוקשה (הקצפה של 7-8 דקות).
2. מעבירים את הקציפה לשקית זילוף ויוצרים "נשיקות" קטנטנות , מעבירים לתבנית לחום ואופים בחום 140°c-150°c במשך שעה .
3. מצננים את ה"נשיקות" ,מורחים צד תחתון של נשיקה בריבת חלב , מגלגלים בתוך קוקוס ומעבירים לצלחת הגשה.
4.מקררים במקרר כשעה וניתן להגיש.
5. נראה מרשים ומאד טעים.
מגיש: ira masler
מקור: שלי
שתף את המתכון