חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי דג בשומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאכל קל שבקלים, כאילו סיני, ומשמש גם כחטיף מזין לילדים (כשהוא קר זה אפילו עוד יותר טעים!)
נתחי דג בשומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאכל קל שבקלים, כאילו סיני, ומשמש גם כחטיף מזין לילדים (כשהוא קר זה אפילו עוד יותר טעים!)
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה של דג נסיכת הנילוס, למשל
רוטב סויה - כמה כפות
שושום
קמח תפוחי אדמה
שמן לטיגון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
את הדג פורסים לחתיכות בגודל קופסת גפרורים. שמים בקערה ושופכים עליו רוטב סויה. משהים כרבע שעה לפחות, הופכים פעם או פעמיים.
בקערית נפרדת מערבבים קמח תפוחי אדמה עם שומשום, ממליחים מעט ומפלפלים.
טובלים כל חתיכת דג בתערובת של קמח ושומשום, ומייד מטגנים בשמן חם כ2 דקות מכל צד.
מספיגים עודפי שמן בהרבה נייר סופג.
בתיאבון!
מגיש: גמד במטבח
מקור:
שתף את המתכון