הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה של דג נסיכת הנילוס, למשל
רוטב סויה - כמה כפות
שושום
קמח תפוחי אדמה
שמן לטיגון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
את הדג פורסים לחתיכות בגודל קופסת גפרורים. שמים בקערה ושופכים עליו רוטב סויה. משהים כרבע שעה לפחות, הופכים פעם או פעמיים.
בקערית נפרדת מערבבים קמח תפוחי אדמה עם שומשום, ממליחים מעט ומפלפלים.
טובלים כל חתיכת דג בתערובת של קמח ושומשום, ומייד מטגנים בשמן חם כ2 דקות מכל צד.
מספיגים עודפי שמן בהרבה נייר סופג.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
