חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי עוף עם כרוב ופיטריות בנוסח סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי עוף עם כרוב ופיטריות בנוסח סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
500 גרם כרוב חתוך לרצועות דקות
1 בצל גדול קצוץ דק
250 גרם פיטריות פרוסות (ניתן להשתמש גם במקופסא)
1 כף קורנפלור
1/2 כוס יין לבן
4 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית זנגוויל
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית סוכר
6 כפות שמן
2 כפות אפונה ירוקה
אופן ההכנה
זורים על רצועות העוף את הקורנפלור ומערבבים היטב ומזהיבים במחבת עם השמן. מוזיפים למחבת את הבצל, השום והפיטריות ומטגנים יחד תוך כדי ערבוב במשך שתי דקות נוספות.
מוסיפים לתערובת את הכרוב, האפונה, רוטב הסויה והיין ומתבלים בסוכר ובשאר התבלינים ומערבבים היטב. ממשיכיך לבשל את הכל במשך 10 דקות נוספות על להבה בינונית ומגישים.
מגיש: m73
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון