הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חמאה או מרגרינה
שלשת רבעי כוס סוכר
ביצה
חצי קילו קמח מנופה היטב
100 גרם קקאו
3 כפות מים
ריבת תות שדה
אופן ההכנה
לשים מרגרינה או חמאה והסוכר הביצה הקמח והקקאו והמים לבצק אחיד
מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים
מרדדים כל חלק לעלה על משטח מקומח מחלקים את העלה למשולשים
מורחים כל משולש בריבה ומגלגלים מהצדהרחב לקיוון הקודקוד [ לסהרון]
אופים בחום בינוני למשך 20 דקות
מוצאים מצננים ובתאבון
מגיש:
מקור: ספר העוגות של מונה
שתף את המתכון
