הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
כוס בירה משובחת
חלמון ביצה
קורט מלח
2 כפות סוכר
מעט מרגרינה מומסת
2 תפוחי עץ חתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ וקלופים ומושרים בכפית מיץ לימון
אבקת סוכר
סירופ מייפל
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים להוציא התפוח אבקת הסוכר והמייפל להניח לשעה לפחות
לחמם שמן עמוק לטיגון
ליטבול את התפוח העיסה ולהעביר לטיגון משני הצדדים להוציא למסננת
להגיש מאובק באבקת סוכר וסירופ מייפל
בתאבון
מגיש:
מקור: ש. ונציה
שתף את המתכון
