חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופריטו בלו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופריטו בלו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק לשמונה חלקים
2-3 בצלים
4 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות או קוביות
1 כף פפריקה מתוקה או חריפה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון
2 כפות שמן
אופן ההכנה
קוצצים את הבצלים.לחתיכות קטנות. מטגנים בסיר רחב עם שמן עד לקבלת גוון חום. לאחר הטיגון מניחים את העוף על הבצל. ושמים את התבלינים. מוסיפים שמן במידת הצורך. יש לטגן לפחות חצי שעה, בתחילה בחום גבוה ולאחר מכן בחום נמוך.
לאחר כמחצית השעה להוציא את העוף מהסיר ולטגן (על אותו בצל) את תפוחי האדמה למשך כרבע שעה. ניתן להוסיף שמן אם צריך.
להחזיר את העוף לכלי עם תפוחי האדמה ולבשל כעשרים דקות נוספות.
מגיש: gilai
מקור: שכנה
שתף את המתכון