חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק סלומון על רטטוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מיוחדת לאירוח חגיגי. ההכנה מעט מורכבת (שף! המעמד מחייב) אך הטעמים והתוצאה brמצדיקים את הטירחה.
סטייק סלומון על רטטוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מיוחדת לאירוח חגיגי. ההכנה מעט מורכבת (שף! המעמד מחייב) אך הטעמים והתוצאה brמצדיקים את הטירחה.
הוראות הכנה
מרכיבים
650 גר' סלומון טרי
1 בצל
1 גזר
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 שורש פטרוזיליה
1 זוקיני ירוק
1 זוקיני צהוב
1 ליטר מיץ עגבניות טרי
1 כף רסק עגבניות
2 שני שום קצוצות
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח , פלפל גרוס
חופן פטרוזיליה קצוצה
80 גרם גבינת טופו קשה
1 לימון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
חותכים את הירקות לחתיכות קטנות (1X1 ס"מ), מאדים במעט שמן זית כ- 5 דקות. מוסיפים את השום, התבלינים, רסק העגבניות ומיץ העגבניות ומאדים כדקה נוספת. מבשלים על להבה נמוכה כ-½ שעה.
חותכים את הסלומון ל 4 מנות וצורבים על הגריל כ-2 דקות מכל צדדיו ומכניסים לתנור (180 מעלות) לאפיה כ- 6 דקות.
הרכבת המנה:
מניחים במרכז הצלחת את תבשיל הרטטוי , מעליו את סטייק הסלומון ומסביב את רוטב העגבניות של הרטטוי. מגרדים מעט מגבינת הטופו , בעזרת פומפיה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
אפשר להוסיף מעט מלפפון מסולסל.
מגיש: amitsur
מקור: השף רונן כהן ממסעדת פסיפיק
שתף את המתכון