הוראות הכנה
מרכיבים
סטיק פלמידה מתובל במעט במלח פלפל בלבד
לרוטב:
שמנת לבישול
10 עלי בזיליקום טריים
3 שיני שום
כפית חרדל
רבע כוס יין לבן
מלח פלפל לפי הטעם
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
1. מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר וטוחנים עד שמקבלים רוטב חלק (שיני השום והבזיליקום נטחנים) . שומרים את הרוטב בצד.
2. מטגנים את סטייק הפלמידה כ-2 דקות מכל צד.
3.מוציאים את הדג לצלחת הגשה.
4. באותה מחבת שופכים את הרטב ומבשלים במשך דקה-שתיים.
5. מוזגים על הדגים את הרוטב החם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
