חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סיגרים מתוקים במילוים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות יפיפיות, טעימות, חגיגיות ומגוונות בטעמים שונים. brקלות מאד להכנה ומתאימות לשתיה חמה. brלשומרי כשרות יש אפשרות בחירה, מיץ תפוזים אבל לדעתי הן טעימות יותר עם שמנת המתוקה.
סיגרים מתוקים במילוים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות יפיפיות, טעימות, חגיגיות ומגוונות בטעמים שונים. brקלות מאד להכנה ומתאימות לשתיה חמה. brלשומרי כשרות יש אפשרות בחירה, מיץ תפוזים אבל לדעתי הן טעימות יותר עם שמנת המתוקה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
½-ק"ג קמח לבן מנופה
1-מרגרינה רכה
¾-כוס מיץ סחוט מתפוזים/שמנת מתוקה בטמפרטורת החדר
1-כפית אבקת אפיה
מילוי-1:
100-גרם אגוזי מלך/לוז/שקדים קצוצים
100-גרם קוקוס
½-כוס סוכר
מילוי-2:
25-גרם מרגרינה קרה
1-כוס קמח לבן
1-כוס סוכר
1-שקית סוכר וניל
מילוי-3:
200-גרם תמרים קצוצים/אננס,פפאיה,תאנים יבשים
אופן ההכנה
לטרוף יחד מרגרינה,אבקת אפיה וקמח עד שנוצרים פירורי בצק ולהוסיף בהדרגה את הנוזלים עד שמתקבל כדור בצק חלק, אחיד ונעים.
לעטוף בניילון ולשמור כשעתיים במקרר.
לקמח משטח עבודה ולחלק את הבצק לשניים, לרדד בעזרת מערוך כל חלק בצק בנפרד לעלה עגול ודק ולחתוך בעזרת סכין משוננת 12 משולשים.
בחלק הרחב של המשולש לפזר מילוי ולגלגל לכיוון הצר בהידוק.{כמו סהרון}.
לרפד תבנית בנייר אפיה להניח את הסיגרים ולאפות 15 דקות בתנור מחומם ל-180°c.
לצנן ולפזר אבקת סוכר בנדיבות.
הכנת מילוי 1-:-לערבב את כל החומרים יחד.
מילוי 2-:-לערבב את כל החומרים יחד ולפורר באצבעות את המרגרינה לפירורים עדינים תוך כדי ערבוב.
מילוי 3-:-לקצוץ פירות יבשים.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי, שלי
שתף את המתכון