חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סיגרי ניוקי מטוגנים ממולאים גבינת פרמזן וגבינה מעושנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סיגרי ניוקי ממולאים גבינת פרמזן וגבינה מעושנת brניוקי מטוגנים נוסח בולוניה br
סיגרי ניוקי מטוגנים ממולאים גבינת פרמזן וגבינה מעושנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סיגרי ניוקי ממולאים גבינת פרמזן וגבינה מעושנת brניוקי מטוגנים נוסח בולוניה br
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
10 גרם שמריםאו כף אחת שמרים יבשים
כוס וחצי קמח לבן
1/2 כוס חלב
150 גרם גבינת פרמזן רכה, חתוכה לרצועות
175 גרם גבינת בשן פרוס דק וחתוך לרצועות או נקניק סלמי
שמן זית או שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים מעט את החלב וממיסים בו את השמרים. מוסיפים 1/3 כפית סוכר
ומניחיםבצד לתפוח.
שמים בקערה את הקמח ומוסיפים לו את השמרים שתפחו. מוסיפים מעט
מלח.
לשים את התערובת עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
מניחים את הבצק בצד לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו.
מרדדים את הבצקה לעלה, מקפלים את העלה לארבע וחוזרים על התהליך
3-4 פעמים.
מרדדים את הבצק בפעם האחרונה וחותכים אותו למלבנים בגודל של 5 על
10 ס"מ.
שמים על כל עלה מעט סלמי ופרמזן ומגלגלים כדי לעטוף את המילוי.
מרטיבים מעט את השוליים במים או בחלבון של ביצה ומדביקים היטב.
מחממים היטב את השמן ומטגנים את הבצקיות, עד שהן תופחות ומזהיבות.
מסננים את השמן ומניחים על נייר סופג.
מגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון