חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט בצל בתחמיץ, עגבניות ובולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה ולהיט בטוח. גם מי שלא אוהב בצל חי ייהנה ממנו מאוד, כי ההשריה מוציאה מהבצל את החריפות ונותנת טעם עוקצני אך מעודן וטעים.
סלט בצל בתחמיץ, עגבניות ובולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה ולהיט בטוח. גם מי שלא אוהב בצל חי ייהנה ממנו מאוד, כי ההשריה מוציאה מהבצל את החריפות ונותנת טעם עוקצני אך מעודן וטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים
לתחמיץ:
1 כוס חומץ רגיל
1 כף שמן זית
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
להגשה:
2 עגבניות
קוביית גבינה בולגרית בגודל הרצוי
אופן ההכנה
1. קולפים את הבצלים וחותכים לפרוסות דקות, רצוי במנדולינה או בסכין חדה. מפרידים את הפרוסות לטבעות.
2. שמים את כל חומרי התחמיץ בכלי גדול ורחב בעל מכסה הדוק. מוסיפים את הבצל. לא כל הבצל יכוסה בחומץ, וזה בסדר. מערבבים, סוגרים את הכלי היטב ומנערים (רצוי מעל הכיור, אם בכל זאת יהיו טפטופים).
3. מכסים ומכניסים למקרר ללילה (או 10 שעות בערך), אפשר יותר.
4. לפני ההגשה מעבירים את הבצל (אפשר להוסיף גם את הרוטב שנוצר) לקערת הגשה גדולה. חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לבצל. מפוררים מעל את הגבינה הבולגרית.
הצעות הגשה נוספות:
* להגיש את הבצל כמו שהוא בלי תוספות (למשל, אם אתם שומרים כשרות ורוצים להוסיפו לארוחה בשרית)
* להגיש על מצע חסה
* אפשר לשחק עם התוספות- במקום עגבניות ובולגרית אפשר להוסיף אגוזי מלך או גרעיני חמניות, או ירקות אחרים.
מגיש: יוסף ל
מקור: סמדר ולטר
שתף את המתכון