חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חמים של ברוקולי וסרדינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה צבעונית חריפה-חמוצה-מתוקה, טעימה ומיוחדת, שתתאים כפתיח לכל סעודה, או כארוחה קלה ומזינה בפני עצמה
סלט חמים של ברוקולי וסרדינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה צבעונית חריפה-חמוצה-מתוקה, טעימה ומיוחדת, שתתאים כפתיח לכל סעודה, או כארוחה קלה ומזינה בפני עצמה
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פרחי ברוקולי טריים
85 גרם (קופסה קטנה) סרדינים משומרים בשמן זית
1/2 צ'ילי אדום חריף, פרוס דק (או יותר, לפי הטעם)
1 בצל סגול קטן, פרוס דק
2 כפיות צלפים
1 כף חומץ בלסמי (אפשר גם מיץ לימון)
1/2 כף סוכר
להגשה: שמן זית משובח
אופן ההכנה
1. מבשלים את הברוקולי במי מלח, רק עד שיתרכך (8-10 דקות, זהירות מבישול יתר!). מסננים.
2. יוצקים למחבת את השמן מקופסת הסרדינים, מחממים ומטגנים בו כ-2 דקות את הצ'ילי, הבצל והצלפים. מוסיפים את החומץ (או מיץ הלימון) והסוכר. מערבבים רק עד שהסוכר נמס ומורידים מהאש.
3. מסדרים את הברוקולי על צלחת הגשה ויוצקים עליו את תכולת המחבת. מפזרים מעל את הסרדינים וזולפים שמן זית משובח. מגישים מיד.
מגיש: יוסף ל
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון