חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט טונה לאירוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט , הכנתו מהירה וחוץ מזה גם טעים ומקושט.
סלט טונה לאירוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט , הכנתו מהירה וחוץ מזה גם טעים ומקושט.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסה טונה במים
1 ביצה
2 כפות שמיר טרי קצוץ
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
1 כף מיונז 9%
2 כפות אשל
1 מלפפון כבוש בחומץ (אפשר גם במלח- מי שאוהב)
10 גבעולי עירית טריה
מעט שורש זנגביל טרי מגורד דק
5 בצלצלי פנינה בחומץ.
אופן ההכנה
מעמידים את הביצה להתבשל במים למשך 8 דקות בערך. בינתיים מכינים את שאר הסלט.
פותחים קופסא טונה במים וסוחטים את כל המים. קוצצים (דק) את המלפפון החמוץ לרבועים קטנטנים. כמוכן לחתוך את בצלצלי הפנינה לארבעה חלקים כל יחידה.
קוצצים את העירית לקטעים קצרים של כ-1/2 ס"מ (להשאיר מעט לקישוט המנה בהגשה). בכלי נפרד מערבבים את כל החמרים הנוזלים והחתוכים ומגרדים מעט זנגביל ושאר המרכיבים (פרט לביצה).
בשלב זה הביצה כבר התבשלה מספיק -לקרר ולקלף ולגרד על פומפיה עדינה לתוך הסלט.
לערבב בעדינות. להעביר לכלי הגשה מאורך ולקשט במעט עירית קצוצה שהשארנו למטרה זו.
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון