הוראות הכנה
מרכיבים
לסלט :
5 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות מאוד.
5 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות מאוד [ אפשר מקולף או לא ]
2 צנוניות חתוכות לקוביות קטנות מאוד
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון שלם
מלח
פלפל שחור גרוס
לתוספות :
150 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות בינוניות [ 2ס"מ]
כוס שמן
50 גרם צנובר קלוי במחבת עד השחמה קלה
לחם מטוגן :
3 פרוסות לחם מכל סוג שהוא חתוכות לקוביות [קרוטונים ]
ביצה טרופה
2 כפות חלב
קורט מלח
20 גרם גבינת פרמזן מגוררת
20 גרם חמאה [ קובית חמאה ]
קורט סומק [ תבלין מזרחי חמצמץ]
אופן ההכנה
מערבבים בקערה גדולה את הירקות עם השמן הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים במחבת בינונית את כוס השמן ומטגנים את קוביות הגבינה עד הזהבה.
להוציא את הגבינה למסננת לסננן מעודפי השמן ולהעביר לסלט .
לערבב את הביצה הטרופה עם החלב גבינת הפרמזן והמלח לערבב היטב.
לטבול את קוביות הלחם בתערובת הביצה ולטגן במחבת המחוממת עם קובית החמאהעד הזהבה .
להוסיף לסלט את קוביות הלחם המטוגן לערבב היטב .
להוסיף לסלט את הצנוברים ולערבב היטב .
להעביר לקערת הגשה ולפזר מעל לסלט קורט סומק.
בתאבון!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
