הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית,
6 רצועות אנשובי,
1 כף צלפים,
3 כפות שמן זית,
1 כף חומץ יין,
1 כפית מלח,
¼ כפית פלפל,
כ 100- גרם זיתים ירוקים.
אופן ההכנה
לשבור את הכרובית לפרחים קטנים ולרחוץ היטב, לבשל במי מלח כ 8-5 דקות או עד שהכרובית תתרכך מעט אך לא תתפורר. להפוך על מסננת ולשטוף במים מן הברז, כדי לקרר מהר. לסנן היטב.
לקצץ דק את רצועות האנשובי, לסנן את הצלפים, לערבב את השמן, החומץ המלח והפלפל בקערת סלט. להוסיף את הכרובית ולערבב בקלילות עד שתתכסה ברוטב, לזרות על הסלט את האנשובי, הצלפים והזיתים השחורים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מאגר מתכוני סלטים
שתף את המתכון
